Shoot me! op 3 en 5 september 2015

Shoot-Me3-5-september

Wil jij ook een Portfolio-Fotoshoot?
Op donderdagavond 3 september 2015 van 19:00-22:00 uur en zaterdagmiddag 5 september 2015 van 13:00-17:00 uur heb ik ruimte voor wat fotoshoots in samenwerking met mijn dochter Deniece Paas (visagie). Ik zoek hiervoor modellen. Man/vrouw/oud/jong/dik/dun/blond/rood je bent welkom. Ik wil graag mijn portfolio weer wat  verversen. Je kan me via Facebook een berichtje sturen of een email sturen naar richardpaas@me.com.

Hoe gaat het er aan toe tijdens een fotoshoot?
Als je binnenkomt word je ontvangen door mij en mijn dochter. Zij zal in overleg met jou de visagie gaan doen (tijdsduur ca. 0,5 uur). Daarna vind de fotoshoot plaats in de fotostudio (tijdsduur ca. één uur). Hierbij is mijn dochter Deniece aanwezig plus eventueel een introducé die jij meeneemt. Je hebt de mogelijkheid om de shoot met één setje kleding te doen. Aansluitend gaan we de foto’s selecteren die jij leuk vind.

Voorwaarden
Er zijn geen kosten verbonden aan deze shoot. Je krijgt een foto die we samen uitzoeken die ik zal retoucheren. Hiervan krijg je een digitale versie 1000×1000 pixels die je mag gebruiken op sociale media als je mijn naam en die van mijn dochter ‘tagt’ of vermeldt. Liefst als volgt vermelden: Fotograaf: Richard Paas www.richardpaas.nl, Visagie: Deniece Paas www.deniecepaas.nl. De foto is voorzien van een licht watermerk links onderin de hoek.

Aanvullende foto’s bestellen
Als je meer foto’s uit de shoot wil ontvangen is dat natuurlijk mogelijk. We kiezen samen de leukste uit. Extra foto kost € 10,=/stuk deze worden dan geretoucheerd en je ontvangt deze in resolutie 2000×2000 pixels. De foto is voorzien van een licht watermerk.

Als je een foto wilt laten afdrukken vraag ik hiervoor € 35,=/afdruk (deze is dan zonder watermerk) Ik kan afdrukken tot A2 (40x60cm) Kleinere afdrukken kosten € 25,=/afdruk. Grotere afdrukken op aanvraag

Het bewerken, aanpassen of het maken van andere uitsnedes van foto’s is niet toegestaan.

Fotograaf
De fotograaf mag de foto’s gebruiken om zijn werk te promoten op zijn website, portfolio (map met prints), fototentoonstellingen (internet of anders). In overleg met het model wordt bepaald welke foto’s hiervoor gebruikt gaan worden.

De fotograaf heeft het onverdeelde auteursrecht van de foto’s, met inbegrip van het recht tot openbaarmaking.

Commerciële publicaties in grote oplagen (boven de 100) vinden plaats na overleg met model, waarna indien van toepassing een vergoeding afgesproken wordt. Te alle tijden zal de fotograaf bij publicaties het model niet benadelen of schaden.

Algemeen
Het gebruik van de foto’s door zowel model als fotograaf op sexueel getinte websites is in geen enkel geval toegestaan.

Indien één van de partijen tot publicatie etc. wil overgaan op een manier anders dan voorgaand afgesproken, dan is dit pas toegestaan nadat de ander nadrukkelijk schriftelijke toestemming heeft verleend en/of er schriftelijk overeenstemming is over de financiële vergoeding.

Overtreding of niet nakomen van dit contract door zowel fotograaf als model geeft het recht op een schadevergoeding, conform de bepalingen en de regels van het op moment in Nederland geldend recht.

Naakt of bedekt naakt is niet bespreekbaar.

Indien het model jonger is dan 18 jaar willen we graag dat minimaal 1 ouder/voogd tijdens de shoot aanwezig is in de studio.

Onbewerkte foto’s worden door de fotograaf niet verstrekt.

Iedere andere openbaarmaking van de foto’s door het model zonder schriftelijk toestemming van de fotograaf is niet toegestaan.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.