Mysterieus en spelen met schaduw

Vorige week vrijdag aarzelend een oproep op Facebook geplaatst. Ik wilde graag mysterieuse foto’s maken met veel schaduwen.  Ondanks dat mijn dochters natuurlijk de mooiste modellen zijn (en ik ben niet partijdig hoor! :-D), wilde ik graag eens andere modellen thuis op de foto zetten. Prompt kreeg ik reacties en ik kon niet meer terug. Drie voor mij ‘onbekende’ maar prachtige modellen georganiseerd. Twee dochters deden ook mee.

In het weekend wat proefshoots gemaakt op mijn dochters om de belichting te testen. Ik wilde graag weinig scherptediepte en dacht dat ik met flitsen teveel licht zou hebben. Heb het geprobeerd met het instellicht. Na de proefshoots toch besloten om hiervan af te stappen omdat ik het niet goed scherp kreeg. Uiteindelijk toch maar het besluit genomen om te gaan flitsen met weinig flitskracht.

Ik had graag met wat rook of kaarsen het mysterieuse effect wat benadrukt maar dat is me niet naar tevredenheid gelukt.

Met behulp van Roelof (vriend en sparringpartner) en Deniece (dochter en visagie) durf ik deze resultaten wel op mijn website te plaatsen.

Bookmark the permalink.

One Response to Mysterieus en spelen met schaduw

  1. Henrieke Jonker says:

    Mooie foto’s hoor…. vooral die van mijn nichten… Marjanna en Deborah… en ik ben niet bevooroordeeld 😉