IJsland 2015 zomervakantie

Afgelopen zomervakantie heb ik doorgebracht in IJsland samen met mijn vrouw en twee van onze kinderen. We hebben geboekt bij BBI-Travel uit Eelde. Zij hadden voor ons de hotels langs de route geboekt en de auto. Dit was mijn derde keer in IJsland. Ik ben een keer in maart 2014 geweest en lang geleden een keer in december. Het was opnieuw een onvergetelijke vakantie. Wat een prachtig land is het. We zijn gestart in Reykjavik en vervolgens met de klok mee gereden over de enige snelweg die IJsland kent met het onwaarschijnlijke nummer……. 1 😉 Temperaturen verschilden erg per plek maar lagen gemiddeld tussen de 5 en 15 graden Celsius. Regen hebben we ook gehad maar ik denk de we geboft hebben want op de momenten dat het moest hebben we er niet echt last van gehad.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.