Expositie in Fotogalerie Lichtzone

En dan komt het moment dat je gevraagd wordt om mee te doen met een expositie. Tja wat ga je dan zeggen. Ik fotografeer voor de hobby en ambities om foto’s te verkopen voor geld heb ik niet. Fotogalerie Lichtzone heeft in juni 2015 een expositie onder de naam: Fashion, models and portraits. Een aantal fotografen zijn gevraagd mee te doen. Onervaren, onbevangen en niet wetende wat er dan op je af gaat komen zei ik “ja”.

In december 2014 heb ik een fotoshoot-dag georganiseerd samen met mijn dochter Deniece (die de visagie deed) waarin vooral modellen meededen die geen of weinig ervaring hadden. Vooral voor hun vond ik het leuk om mee te doen. Ze waren een prima model om mee te werken. Ik heb vier foto’s ingeleverd uit deze dag.

De foto’s opgehangen op dinsdagavond 2 juni. De fotografen ter plekke vroegen “heb je wel toestemming van de modellen gevraagd?”. Mijn onervarenheid en onbevangenheid maakten dat ik even in paniek raakte. Totaal niet bij nagedacht ;-). Dus thuisgekomen de modellen benaderd met enige schroom. Gelukkig waren ze allemaal super enthousiast.

Dus met enige trots, vooral op de prachtige modellen en de visagie van mijn dochter Deniece Paas, nodig ik jullie uit om de Fotogalerie Lichtzone te komen bezoeken tussen 3 juni en 28 juni. De fotogalerie is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 – 17:00 uur. Op zondag 14 juni is er vanaf 10:00 uur een zogenaamde meet & great tussen de modellen, fotografen en geïnteresseerden. Dus ook dan ben je van harte welkom. Misschien maken we wat afspraken voor een prachtige portretfoto van jezelf of shots we ter plekke een aantal leuke foto’s. Parkeren gaat het beste in de parkeergarage van de Ossenmarkt.

De overige fotografen zijn: Heike Suhre, Martin Bierman (Addphoto), Reinhart Jansen, Kasper van der Spoel, Jan Kruize, Wim Koerts, Ewoud Broeksma, Jeroen Schipper en Joris Brouwer.

Ook in de media was er aandacht voor de expositie. Groninger Gezinsbode 4 juni 2015.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.