Etstoel Anloo 2013 – portretten

Vanmorgen meldde ik me al vroeg bij de poorten van Anloo (Drenthe). Het jaarlijkse evenement Etstoel Anloo. Het centrum van Anloo is dan helemaal omgebouwd tot een prachtig middeleeuws dorp. Mooie mensen genoeg om te fotograferen. Ik heb een prachtige morgen gehad. Hoop dat de vrijwilligers de foto’s leuk vinden.

Sommige portretten ga ik nog in zwart wit bewerken, maar ik plaats ze dan even in een nieuwe post.De Stichting Etstoel Anloo is in 1986 opgericht met als belangrijkste doel om fondsen te werven voor het onderhoud van de Magnuskerk in Anloo. Aangezien het onderhoud een kostbare aangelegenheid is wordt er zoveel mogelijk gedaan om deze kosten te kunnen financieren en de kerk in oorspronkelijke stijl voor de toekomst te bewaren.

Tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Etstoel Anloo 2013 – portretten

  1. Pingback: Zwart-wit portretten Etstoel 2013 Richard Paas